Skip navigation

Нафтогазова енергетика - 2016 - № 1 : [12] Collection home page

Logo

Всеукраїнський науково-технічний журнал Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу. Свідоцтво про державну реєстрацію друкованого засобу масової інформації КВ № 15834-4306 ПР видане Міністерством юстиції України від 16.10.2009. Журнал виходить двічі на рік У журналі публікуються матеріали за результатами наукової та виробничої діяльності у сфері нафтогазового комплексу за такими напрямками:

• Фізико-технічні проблеми видобування енергоносіїв

• Фізико-технічні проблеми транспорту та зберігання енергоносіїв

• Енергетика, контроль та діагностика об’єктів нафтогазового комплексу

• Наука і сучасні технології.

Нафтогазова енергетика : всеукр. наук.-техн. журн. - Івано-Франківськ : ІФНТУНГ. - 2016. - , № 1. - 101 с. - 2016.

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 12 of 12
Issue DateTitleAuthor(s)
2016Особливості експериментальних модельних об'єктів та постановка експерименту для визначення напружено-деформованого стану металоконструкцій за комплексом інформативних параметрівКарпаш, А. М.
2016Екологічні проблеми енергетикиКрижанівський, Є. І.; Кошлак, Г. В.
2016Удосконалення АСК за витоками і несанкціонованими відборами нафти з МН, побудованих на основі методів нечіткої логікиКучмистенко, О. В.; Шавранський, М. В.
2016Вибір типу й оптимальної потужності джерел компенсації реактивного навантаження споживачів з використанням функції ЛагранжаРоманюк, Ю. Ф.; Соломчак, О. В.
2016Оценка величины аварийных утечек нефти при самотечном опорожнении стояков морских трубопроводовЗейналов, Э. А.
2016Методологія визначення втрат газу при створенні й експлуатації підземних сховищ газуТимків, Д. Ф.; Костів, Я. В.; Заєць, В. О.
2016Математичне моделювання явища помпажу у відцентровому нагнітачі природного газуГорбійчук, М. І.; Когутяк, М. І.; Лагойда, А. І.; Ткачешак, Н. В.
2016Діагностичні ознаки розшарування в стінці відвідних від компресорної станції труб газотранспортної системиЗвірко, О. І.; Савула, С. Ф.; Кунта, О. Є.; Цирульник, О. Т.
2016Вплив тепла тертя потоку на втрати напору при перекачуванні високов'язких нафтЯкимів, Й. В.; Люта, Н. В.; Бортняк, О. М.
2016Дослідження імпедансного методу контролю водовмісту в потоці з використанням спеціального експериментального пристроюРайтер, П. М.; Цих, В. С.; Шатан, Е. В.
2016Розробка свердловинного пакера для випробування устьового та противикидного обладнанняДорохов, М. А.; Костриба, І. В.; Ущенко, О. В.
2016Приплив газу і нафти до псевдогоризонтальної свердловиниБойко, Р. В.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 12 of 12