Skip navigation
Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.nung.edu.ua/handle/123456789/4087
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКорнута, В. А.-
dc.contributor.authorШацький, І. П.-
dc.date.accessioned2017-05-05T10:44:28Z-
dc.date.available2017-05-05T10:44:28Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationКорнута, В. А. Порівняльна оцінка несучої здатності дво- та трикомпонентного з'єднань "шарошка - твердосплавна вставка" / В. А. Корнута, І. П. Шацький // Розвідка та розробка нафтових і газових родовищ. - 2010. - № 1. - С. 101-105.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elar.nung.edu.ua/handle/123456789/4087-
dc.description.abstractВ рамках теорії пружності проведена порівняльна оцінка оптимальних за несучою здатністю дво- та трикомпонентного з’єднань з натягом. Показано переваги трикомпонентної конструкції. Розглядаються можливості застосування в з’єднанні “шарошка-зубець”.uk_UA
dc.description.abstractThe comparative assessment of load-carrying capability is executed for constructions with optimum by loadcarrying capability characteristics within the limits of elasticity theory. Advantages of three-component structure are disclosed. The capabilities of results application for design bonds «compacts-cone» are discuss.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherІФНТУНГuk_UA
dc.subjectз’єднання з натягомuk_UA
dc.subjectнапружено-деформований станuk_UA
dc.subjectнапруженняuk_UA
dc.subjectшарошкове долотоuk_UA
dc.subjectз’єднання зубок–шарошкаuk_UA
dc.subjectpressure couplinguk_UA
dc.subjectmode of deformationuk_UA
dc.subjectstressuk_UA
dc.subjectrolling cutter bituk_UA
dc.subjectjunction tooth – rolluk_UA
dc.titleПорівняльна оцінка несучої здатності дво- та трикомпонентного з'єднань "шарошка - твердосплавна вставка"uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвідка та розробка нафтових і газових родовищ - 2010 - №1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
976p.pdf346.03 kBAdobe PDFView/Open
Show simple item record   Google Scholar


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.