Skip navigation
Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.nung.edu.ua/handle/123456789/9315
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПобігун, О. В.-
dc.contributor.authorКоробейникова, Я. С.-
dc.date.accessioned2023-12-07T13:01:35Z-
dc.date.available2023-12-07T13:01:35Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationПобігун, О. В. Впровадження інноваційних технологій в готельну індустрію для підвищення якості надання послуг : Кейси готелю "RADISSON BLU HOTELS&RESORTS" / О. В. Побігун, Я. С. Коробейникова // Науковий вісник Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу. Серія: Економіка та управління в нафтовій і газовій промисловості. - 2023. - № 1. - С. 111-122.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elar.nung.edu.ua/handle/123456789/9315-
dc.description.abstractВпровадження інновацій, що дозволяють підвищити якість надання готельної послуги, є стимулом для якісного розвитку готельного бізнесу, дає змогу підприємствам не тільки займати провідні місця у своїх ринкових сегментах, але і досягати світових стандартів готельного обслуговування. Тому аналіз досвіду впровадження інновацій в готельному бізнесі для підвищення якості послуг є актуальним науково-практичним завданням. Метою статті є обґрунтування та аналіз ефективності інноваційних заходів готельного закладу на прикладі кейсів готелю «Radisson Blu Hotels&Resorts» з метою підвищення якості надання готельних послуг.uk_UA
dc.description.abstractThe introduction of innovations that improve the quality of hotel service is an incentive for the qualitative development of the hotel business, it enables enterprises not only to occupy leading positions in their market segments, but also to achieve world standards of hotel service. Therefore, the analysis of the experience of introducing innovations in the hotel business to improve the quality of services is an urgent scientific and practical task. The purpose of the article is to substantiate and analyze the effectiveness of innovative measures of a hotel institution using the case study of the Radisson Blu Hotels&Resorts hotel in order to improve the quality of hotel services. The article analyzes the directions and mechanisms of implementation of quality programs in the hotel business in the post-war period, when tourism is resuming its activity all over the world.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherІФНТУНГuk_UA
dc.subjectготельна індустріяuk_UA
dc.subjectготельuk_UA
dc.subjectякість послугuk_UA
dc.subjectінноваціїuk_UA
dc.subjectмодернізація виробництваuk_UA
dc.subjecthotel industryuk_UA
dc.subjecthoteluk_UA
dc.subjectservice qualityuk_UA
dc.subjectinnovationuk_UA
dc.subjectproduction modernizationuk_UA
dc.titleВпровадження інноваційних технологій в готельну індустрію для підвищення якості надання послугuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Науковий вісник Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу. Серія Економіка та управління в нафтовій і газовій промисловості - 2023 - № 1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
8856p.pdf612.38 kBAdobe PDFView/Open
Show simple item record   Google Scholar


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.