http://elar.nung.edu.ua/handle/123456789/9814| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Румянцева, І. Б. | - |
| dc.contributor.author | Бабченко, А. А. | - |
| dc.date.accessioned | 2025-10-10T06:58:46Z | - |
| dc.date.available | 2025-10-10T06:58:46Z | - |
| dc.date.issued | 2025 | - |
| dc.identifier.citation | Румянцева, І. Б. Вплив здорового харчування на ресторанний бізнес / І. Б. Румянцева, А. А. Бабченко // Адаптація до глобальних змін та викликів в економіці, туризмі, рекреації та захисті довкілля : матер. ІV Всеукраїнської наук.-практич. конф. здобувачів і молодих вчених, 8-9 травня 2025 р. / За заг. ред. Я. С. Коробейникової. - Івано-Франківськ : ІФНТУНГ, 2025. - С.247-249. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://elar.nung.edu.ua/handle/123456789/9814 | - |
| dc.language.iso | uk | uk_UA |
| dc.publisher | Івано-Франківськ | uk_UA |
| dc.title | Вплив здорового харчування на ресторанний бізнес | uk_UA |
| dc.type | Article | uk_UA |
| Appears in Collections: | Адаптація до глобальних змін та викликів в економіці, туризмі, рекреації та захисті довкілля | |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.