Skip navigation
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elar.nung.edu.ua/handle/123456789/194
Название: Дослідження вмісту нітратів в продуктах харчування, що реалізуються на території міста Івано-Франківськ
Авторы: Кундельська, Т. В.
Смоляк, В. В.
Палійчук, А. В.
Ключевые слова: нітрати
ГДК
продукти харчування
метгемоглобінемія
nitrates
MPS
food
methemoglobinemia
Дата публикации: 2014
Издательство: ІФНТУНГ
Библиографическое описание: Дослідження вмісту нітратів в продуктах харчування, що реалізуються на території міста Івано-Франківськ / Т. В. Кундельська, В. В. Смоляк, А. В. Палійчук // Екологічна безпека та збалансоване ресурсокористування. - 2014. - № 2. - С. 70-74.
Краткий осмотр (реферат): У статті викладені результати вимірювання вмісту нітратів у овочах, соках та водах. Дослідження проводилися в лабораторії кафедри екології за допомогою Нітратоміра Н-401. Виконано порівняльний аналіз та зроблено висновки щодо відповідності українським стандартам вмісту нітратів в овочах та соках.
In this article the results of nitrates in vegetables, juices and water. Measurements were conducted in the laboratory of the Department of Ecology through the device Nitrate sensor N-401. The comparison analysis of the results of nitrates Ukrainian standards in vegetables and juice.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elar.nung.edu.ua/handle/123456789/194
Располагается в коллекциях:Екологічна безпека та збалансоване ресурсокористування - 2014. - № 2 (10)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
5019p.pdf155.42 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
Показать полное описание ресурса Просмотр статистики  Google Scholar


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.