Skip navigation
Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.nung.edu.ua/handle/123456789/2114
Title: Зведення двовимірного неусталеного фільтраційного потоку до одновимірного потоку з його аналітичним описом за умови постійної депресії тиску
Authors: Бойко, В. С.
Соломчак, Я. В.
Keywords: фільтрація
потік
рідина
п'єзопровідність
filtration
flow
liquid
piezoconductivity
Issue Date: 2010
Publisher: ІФНТУНГ
Citation: Бойко, В. С. Зведення двовимірного неусталеного фільтраційного потоку до одновимірного потоку з його аналітичним описом за умови постійної депресії тиску / В. С. Бойко, Я. В. Соломчак // Науковий вісник Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу. - 2010. - № 3. - С. 25-28.
Abstract: На основі рівності потоків вздовж радіусу для круга і поздовжній координаті для пластини одержано підстановку (заміну) для переходу від двовимірного неусталеного фільтраційного потоку до одновимірного. Вперше аналітично описано неусталений плоско-радіальний потік у нескінченному пласті за постійної депресії тиску.
Based on flowstream equality of radius for circus and of coordinate for plate the substitution of two - dimensional filtration flow for one - dimensional filtration flow was obtained, first the unset trivial radial stream is analytically described in an endless formation at permanent depression of pressure.
URI: http://elar.nung.edu.ua/handle/123456789/2114
Appears in Collections:Науковий вісник Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу - 2010 - №3

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1334p.pdf294.1 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record   Google Scholar


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.