Skip navigation

Розвідка та розробка нафтових і газових родовищ - 2003 - №4 : [29] Collection home page

Logo

Всеукраїнський щоквартальний науково-технічний журнал, правонаступник однойменного міжвідомчого науково-технічного збірника, що видавався з 1965 року та виходив окремими серіями по спеціальностях. Заснований у жовтні 2001 року (Свідоцтво про державну реєстрацію друкованого засобу масової інформації КВ № 15835-4307 ПР видане Міністерством юстиції України від 16.10.2009). Тематику журналу значно було розширено і на сьогодні він містить такі розділи:

• Актуальні питання нафтогазової галузі

• Техніка і технології

• Дослідження та методи аналізу

• Наука виробництву

• Виробничий досвід

• Сертифікація, стандартизація, якість

• Історія нафтогазової науки і техніки

Розвідка та розробка нафтових і газових родовищ : всеукр. наук.-техн. журн. - Івано-Франківськ : Факел. - 2003. - , № 4. - 144 c. - 2003.

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 29
Issue DateTitleAuthor(s)
2003Формування та оптимізація параметрів складування готової продукції промислового підприємства як багатоканальної системи масового обслуговуванняАртем'єв, В. В.; Петрина, М. Ю.
2003Управління природними ресурсами та екологічною безпекою паливно-енергетичного комплексу в Карпатському та інших регіонахАдаменко, Я. О.; Карпаш, О. М.
2003Прогнозування колекторських властивостей гірських порід на великих глибинах на прикладі палеогенових порід ПередкарпаттяМончак, Л. С.; Михайлюк, В. Д.; Філюк, О. С.
2003Про високоточні гравіметричні спостереження і їх первинну обробкуАнікеєв, С. Г.
2003Підвищення ефективності турбодетандерів при утилізації пружної енергії стиснутого природного газуКозак, Л. Ю.; Долішній, Б. В.
2003Оцінка впливу згинальних навантажень та вібрацій на напружений стан бурильної колониЛисканич, М. В.; Гриджук, Я. С.; Попадюк, І. Й.
2003Особливості формування порід-колекторів у нижньокам'яновугільних відкладах північного борта Дніпровсько-Донецької западиниВанчак, О. О.
2003Особливості розповсюдження піщаних пачок у візейських відкладах у межах Харківського блока північного борта та північної прибортової частини Дніпровсько-Донецької западиниКубарєва, Л. Д.; Ванчак, О. О.; Пасечна, Г. М.
2003Особливості зміни ємнісно-фільтраційних і термобаричних параметрів з глибиною залягання нафтогазоперспективних горизонтів Бориславсько-Покутської зониХомин, В. Р.
2003Математична модель роботи клапанів поршневого бурового насосаЧаплінський, С. С.; Одосій, З. М.; Лівак, І. Д.
2003Зрівноважування верстатів-гойдалок за навантаженням точки підвіски штангХарун, В. Р.; Гедзик, С. І.
2003Застосування засобів тривимірного моделювання для проектування штангообертачаКопей, Б. В.; Копей, В. Б.
2003Експериментальні досліження на моделях компоновок низу бурильної колониКрижанівський, Є. І.; Чудик, І. І.; Яворський, М. М.; Івасів, В. М.
2003Експериментальні дослідження з визначення коефіцієнта витіснення нафти технічною водою на моделях пластів Лопушнянського і Личківського родовищНестеренко, М. Ю.
2003Дослідження неусталеного руху піску у свердловиніБойко, В. С.; Франчук, І. А.; Іванов, С. І.; Поліщук, С. П.
2003Динаміка бурильної колони при ліквідації прихоплень ударним способом (частина 1)Мойсишин, В. М.; Кулинич, З. В.
2003Врахування ефекту Баушінгера при проектуванні морських трубопроводівПобережний, Л. Я.
2003Вплив зміни параметрів газу на розподіл тиску в горизонтальних трубопроводахМихалевич, О. Т.; Тимків, Д. Ф.; П'янило, Я. Д.; Притула, М. Г.
2003Вкладені стаціонарні послідовності періодичних випадкових процесів та їх використання в завданні обробки газонавантаженьПриймак, М. В.; Мацюк, О. В.
2003Аналітичне дослідження руху плунжера занурювального насосаМалько, Б. Д.; Прозур, О. В.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 29