Skip navigation

Розвідка та розробка нафтових і газових родовищ - 2007 - №1 : [28] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Logo

Всеукраїнський щоквартальний науково-технічний журнал, правонаступник однойменного міжвідомчого науково-технічного збірника, що видавався з 1965 року та виходив окремими серіями по спеціальностях. Заснований у жовтні 2001 року (Свідоцтво про державну реєстрацію друкованого засобу масової інформації КВ № 15835-4307 ПР видане Міністерством юстиції України від 16.10.2009). Тематику журналу значно було розширено і на сьогодні він містить такі розділи:

• Актуальні питання нафтогазової галузі

• Техніка і технології

• Дослідження та методи аналізу

• Наука виробництву

• Виробничий досвід

• Сертифікація, стандартизація, якість

• Історія нафтогазової науки і техніки

Розвідка та розробка нафтових і газових родовищ : всеукр. наук.-техн. журн. - Івано-Франківськ : Факел. - 2007. - , № 1. - 160 с. - 2007.

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 28
Дата випускуНазваАвтор(и)
2007Оцінка технічного рівня якості витратовимірювальної техніки методом аналізу ієрархій на базі зворотньосиметричної шкалиПетришин, І. С.
2007Спосіб зрощування частин геофізичних кабелів для подовження їх ресурсуГладун, В. В.
2007Виділення тектонічних розривів скидової кінематики за сейсмічними данимиКольцов, С. В.
2007Дослідження аномального магнітного поля та магнітних властивостей гірських порід на Прирічному газоконденсатному родовищіМаксимчук, В. Ю.; Кудеравець, Р. С.; Городиський, Ю. М.; Гаупп, Р.
2007Дослідження хімічного складу та фізико-хімічних властивостей бурових стічних водПукіш, А.В.,; Семчук, Я.М.
2007Експериментально-промислові дослідження приводних систем МРС-Г на бурових установках, що не обладнані АСПМалько, Б. Д.; Свід, Л. П.; Свід, С. Л.
2007Аналіз робіт з інтенсифікації видобування нафти в НГВУ "Долинанафтогаз"Михайлюк, В. Д.; Мороз, Л. Б.
2007Дифузія викидів парів бензину в атмосферуНаслєднікова, М. А.; Тимків, Д. Ф.; Тутко, Т. Ф.
2007Підвищення ефективності експлуатації промислових газоконденсатопроводів Андріяшівського газоконденсатного родовища за наявності ускладнюючих факторівКондрат, Р. М.; Кондрат, О. Р.; Мислюк, М. І.; Іваненко, В. І.; Андріїв, А. М.
2007Використання фосфорної кислоти як новий підхід до інтенсифікації видобутку нафти і газу на родовищах УкраїниРудий, М. І.; Рибчак, О. В.
2007Обгрунтування раціональних параметрів комбінованого ступінчастого руйнування гірських порід в глибокому бурінніБарановський, Е. М.; Мойсишин, В. М.
2007Експериментальні дослідження процесу осушення пористого середовищаСусак, О. М.
2007Вибір оптимальної моделі для визначення та прогнозування величин викидів NOx, які утворюються у процесі роботи ГПАЯгода, П. А.
2007Прогнозування нерівномірності газоспоживанняТараєвський, О. С.
2007Оцінка зміни якості функціонування газопроводу в процесі його експлуатаціїМартинюк, Р. Т.; Грудз, В. Я.; Багнюк, А. З.
2007Захист довкілля від аварій і катастроф трубопровідних систем в складних умовах експлуатаціїКрижанівський, Є. І.; Побережний, Л. Я.; Шкіца, Л. Є.
2007Особливості розв'язування крайової задачі при розрахунку нестаціонарних неізотермічних потоків в магістральних газопроводахМельниченко, Ю. Г.; Тимків, Д. Ф.
2007Особливості вибору параметрів дискредитації і квантування інформації в інформаційних системах бурінняЛевицька, Г. І.; Левицький, А. Ю.; Ширмовський, Г. Я.; Ширмовська, Н. Г.
2007Bond Graph модель магістральних відцентрових насосів нафтоперекачувальних станційКостишин, В. С.; Курляк, П. О.
2007Використання комп'ютерного моделювання для визначення коефіцієнта витрати клапана бурового насосаЧаплінський, С. С.; Одосій, З. М.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 28