Skip navigation
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elar.nung.edu.ua/handle/123456789/428
Название: До питання гармонізації бізнесу та влади в умовах податкових реформ
Авторы: Боднар, Г. Ф.
Ключевые слова: податкова реформа
економіка в умовах кризи
ринковий механізм
гармонізація інтересів бізнесу та влади
tax reform
economics in the conditions of crisis
market mechanism
harmonization of interests of business and government
Дата публикации: 2014
Издательство: ІФНТУНГ
Библиографическое описание: Боднар, Г. Ф. До питання гармонізації бізнесу та влади в умовах податкових реформ / Г. Ф. Боднар // Науковий вісник Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу. Серія Економіка та управління в нафтовій і газовій промисловості. - 2014. - № 2. - С. 82-85.
Краткий осмотр (реферат): У статті розглянуто теоретичні та прикладні аспекти гармонізації інтересів бізнесу та влади в умовах податкового реформування та їхній вплив на сучасну економічну ситуацію в Україні. Обґрунтовано актуальність дослідження даної проблематики в умовах кризового стану економіки. Виділено основні напрямки покращення функціонування механізму податкового реформування у вітчизняній практиці.
The article presents the theoretical and practical aspects of interests' harmonization between a business and the government in terms of tax reform and its influence on the contemporary economic situation in Ukraine. The research actuality in the conditions of economic crisis is justified. The main directions of improving the functioning of the tax reform mechanism in domestic practice are highlighted.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elar.nung.edu.ua/handle/123456789/428
Располагается в коллекциях:Науковий вісник Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу. Серія Економіка та управління в нафтовій і газовій промисловості - 2014 - № 2.

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
4985p.pdf709.54 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
Показать полное описание ресурса Просмотр статистики  Google Scholar


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.