Skip navigation
Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.nung.edu.ua/handle/123456789/4918
Title: Характеристика та оцінка стану системи водопостачання озера в місті Івано-Франківську, та її вплив на екологічний стан водойми
Authors: Микицей, М. Т.
Keywords: водопостачання
канал
шлюз
русло
відстійник
озеро
водоснабжения
канал
шлюз
русло
отстойник
озеро
water supply
watercourse
channel
sluice
watercourse
sedimentation tank
lake
Issue Date: 2016
Publisher: ІФНТУНГ
Citation: Характеристика та оцінка стану системи водопостачання озера в місті Івано-Франківську, та її вплив на екологічний стан водойми / М. Т. Микицей // Екологічна безпека та збалансоване ресурсокористування. - 2016. - № 2.
Abstract: Розглянуті основні процеси, схеми і споруди системи водопостачання та водовідведення озера в місті Івано-Франківську, а також досліджено стан р. Млинівка, як основного об’єкту для наповнення озера водою. На основі цих досліджень запропоновано комплекс заходів, які потрібно здійснити для оптимізації технічного і екологічного стану найбільшої водойми у місті.
Рассмотрены основные процессы, схемы и сооружения системы водоснабжения и водоотведения озера в городе Ивано-Франковске, а также исследовано состояние р. Млиновка, как основного объекта для наполнения озера водой. На основе этих исследований предложен комплекс мероприятий, которые необходимо осуществить для оптимизации технического и экологического состояния крупнейшего водоема в городе.
The basic processes, schemes and constructions of water supply and sewage of the lake in Ivano-Frankivsk are considered, and the state of the Mlynivka river as the main object for the water filling of the lake is investigated. Based on these studies a set of measures to be taken to optimize the technical and environmental condition of the largest water body in the city is suggested.
URI: http://elar.nung.edu.ua/handle/123456789/4918
ISSN: 2415–3184
Appears in Collections:Екологічна безпека та збалансоване ресурсокористування - 2016. - №2 (14)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
5475p.pdf1 MBAdobe PDFView/Open
Show full item record   Google Scholar


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.