Skip navigation
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elar.nung.edu.ua/handle/123456789/5146
Название: Облікова концепція управління вартістю нематеріальних актів підприємства
Авторы: Куцик, П. О.
Дрогобицький, І. М.
Плиса, З. П.
Скоп, Х. І.
Дата публикации: 2016
Издательство: Растр-7
Библиографическое описание: Облікова концепція управління вартістю нематеріальних актів підприємства : монографія / П. О. Куцик, І. М. Дрогобицький, З. П. Плиса, Х. І. Скоп. - Львів : Растр-7, 2016. - 268 c.
Краткий осмотр (реферат): У монографії обгрунтовано теоретико-методичні положення та розроблено практичні рекомендації з удосконалення бухгалтерського обліку нематеріальних активів. Розкрито економічну природу та сутність нематеріальних активів у контексті інтелектуального капіталу, що дозволило уточнити категоріально- понятійний апарат вітчизняної системи бухгалтерського обліку нематеріальних активів. Виявлено проблемні аспекти облікового відображення нематеріальних активів у межах чинної класифікації та запропоновано методичний підхід до їхнього облікового відображення. Удосконалено методику бухгалтерського обліку витрат на етапі дослідження щодо створення підприємством нематеріального активу власними силами. Запропоновано документальне забезпечення нематеріальних активів на етапах первинного, поточного і підсумкового обліку, а також розширено зміст їхньої облікової політики. Розроблено для сучасних підприємств організаційне забезпечення і адаптовано методики переоцінки нематеріальних активів, для яких існує та не існує активний ринок. Розкрито концепцію управління вартістю нематеріальних активів за використанням технік та прийомів комунікаційного та репутаційного менеджменту.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elar.nung.edu.ua/handle/123456789/5146
ISBN: 978-617-7359-42-4
Располагается в коллекциях:Монографії

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
6612s.pdf13.13 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
Показать полное описание ресурса Просмотр статистики  Google Scholar


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.