Skip navigation
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elar.nung.edu.ua/handle/123456789/515
Название: Основні чинники, що здійснюють вплив на перспективи видобутку нетрадиційного газу в Україні
Авторы: Метошоп, І. М.
Сорока, Х.-І. Ю.
Ключевые слова: сланцевий газ
нетрадиційний газ
чинники
собівартість видобутку
інвестиції
shale gas
unconventional gas
factors
cost price of the extraction
investment
Дата публикации: 2015
Издательство: ІФНТУНГ
Библиографическое описание: Метошоп, І. М. Основні чинники, що здійснюють вплив на перспективи видобутку нетрадиційного газу в Україні / І. М. Метошоп, Х.-І. Ю. Сорока // Науковий вісник Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу. Серія Економіка та управління в нафтовій і газовій промисловості. - 2015. - № 1. - С. 42-48.
Краткий осмотр (реферат): Визначено передумови та потенціал видобутку нетрадиційного газу в Україні, встановлено основні стимулюючі та гальмуючі чинники, що впливають на перспективи видобутку сланцевого газу та окреслено ряд питань, які підлягають першочерговому вирішенню для узгодження інтересів усіх учасників ринку.
Preconditions and potential of the mining of unconventional gas in Ukraine, established the basic stimulating and inhibiting factors influencing on the perspective of the extraction of shale gas as well as outlined a number of matters, to which the solutions are the main priority in order to reconcile the interests of all stakeholders.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elar.nung.edu.ua/handle/123456789/515
Располагается в коллекциях:Науковий вісник Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу. Серія Економіка та управління в нафтовій і газовій промисловості - 2015 - № 1

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
5091p.pdf1.22 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
Показать полное описание ресурса Просмотр статистики  Google Scholar


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.