Skip navigation
Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.nung.edu.ua/handle/123456789/5413
Title: Зміни механізмів фінансування закладів охорони здоров'я в умовах реформування галузі
Authors: Чала, Н. Д.
Keywords: заклади охорони здоров’я
медична реформа
механізми фінансування
учреждения здравоохранения
медицинская реформа
механизмы финансирования
health care
medical reform
funding mechanisms
Issue Date: 2016
Publisher: ІФНТУНГ
Citation: Зміни механізмів фінансування закладів охорони здоров'я в умовах реформування галузі / Н. Д. Чала // Науковий вісник Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу. Серія: Економіка та управління в нафтовій і газовій промисловості. - 2016. - № 1. - С. 84-86.
Abstract: У статті розглянуто вплив очікуваних змін у макро- та мікросередовищі закладів охорони здоров’я на механізми їх фінансування. Більша увага зосереджується на викликах, з якими зіткнуться лікувальні заклади після отримання автономізації, зокрема зазначено, що у законопроектах не достатньо чітко прописані механізми банкрутства лікувальних закладів.
В статье рассмотрено влияние ожидаемых изменений в макро- и микросреде учреждений здравоохранения на механизмы их финансирования. Большее внимание сосредоточивается на вызовах, с которыми столкнутся лечебные учреждения после получения автономизации, в частности отмечено, что в законопроектах недостаточно четко прописаны механизмы банкротства лечебных учреждений.
This article considers the impact of expected changes in the macro and microenvironment on the mechanisms of financing the health care. Most of attention is focused on the challenges hospitals face after getting autonomy in particular noted that the bill does not sufficiently clearly define mechanisms of bankruptcy of medical institutions.
URI: http://elar.nung.edu.ua/handle/123456789/5413
ISSN: 2409–0948
Appears in Collections:Науковий вісник Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу. Серія Економіка та управління в нафтовій і газовій промисловості - 2016 - № 1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
4796p.pdf695.24 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record   Google Scholar


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.