Skip navigation

Розвідка та розробка нафтових і газових родовищ - 2018 - №2 : [11] Collection home page

Logo

Всеукраїнський щоквартальний науково-технічний журнал, правонаступник однойменного міжвідомчого науково-технічного збірника, що видавався з 1965 року та виходив окремими серіями по спеціальностях. Заснований у жовтні 2001 року (Свідоцтво про державну реєстрацію друкованого засобу масової інформації КВ № 15835-4307 ПР видане Міністерством юстиції України від 16.10.2009). Тематику журналу значно було розширено і на сьогодні він містить такі розділи:

• Актуальні питання нафтогазової галузі

• Техніка і технології

• Дослідження та методи аналізу

• Наука виробництву

• Виробничий досвід

• Сертифікація, стандартизація, якість

• Історія нафтогазової науки і техніки

Розвідка та розробка нафтових і газових родовищ : всеукр. наук.-техн. журн. - Івано-Франківськ : Факел. - 2018. - , № 2. - 86 с. - 2018.

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 11 of 11
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Декомпозиционный алгоритм и математические модели иерархической структуры управления процессов первичной перерароботки нефтиМеликов, Э. А.
2018Вплив темпу законтурного нагнітання азоту у виснажений газовий поклад кругової форми на коефіцієнт вилучення залишкового газуКондрат, Р. М.; Хайдорова, Л. І.
2018Моделювання та індентифікація основних блоків теплової електричної станції (ТЕС) як об'єктів автоматизаціїШавранський, М. В.
2018Удосконалення методики розрахунку вихрових труб для підготовки природного газуКондрат, О. Р.; Гутак, А. Д.
2018Підвищення надійності електроприводів насосних агрегатівФедорів, М. Й.; Галущак, І. Д.; Курляк, П. О.
2018Використання гамма-спектрометрії та гамма-гамма-густинного каротажу для вивчення порід- колекторів складнопобудованих розрізівФедорів, В. В.
2018Вибір критеріїв системи управління екологічними ризиками під час спорудження нафтогазових свердловинЯцишин, Т. М.
2018Аналіз пульсацій випрямленого струму трифазного мостового випрямляча у неповновентильних режимахОлійник, М. Й.; Мальцева, Н. Г.; Сабат, М. Б.; Федишин, В. Г.
2018Розроблення методу та програмного забезпечення оцінювання технічного стану металевого технологічного об'єкту на прикладі магістрального трубопроводуЛютак, І. З.; Лютак, З. П.
2018Проектування компоновок низу бурильної колони з двома породоруйнівними інструментами для буріння свердловин в заданому напрямкуВоєвідко, І. В.; Токарук, В. В.; Бодзяк, М. А.
2018Підвищення ефективності автоматизованої системи керування процесом транспортування нафти на засадах інтелектуальних технологійКучмистенко, О. В.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 11 of 11