Skip navigation
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elar.nung.edu.ua/handle/123456789/6677
Название: Дзвонова установка для градуювання та перевірки витратомірів і лічильників газу
Авторы: Середюк, Д. О.
Винничук, А. Г.
Середюк, О. Є.
Чеховський, С. А.
Дата публикации: 2007
Издательство: Державна служба інтелектуальної власності України
Библиографическое описание: Пат. 27563 U Україна, МПК G01F 25/00. Дзвонова установка для градуювання та перевірки витратомірів і лічильників газу / Середюк Д. О., Винничук А. Г., Середюк О. Є., Чеховський С. А. ; заявник і патентовласник Івано-Франків. нац. техн. ун-т нафти і газу. - № u 200705883 ; заявлено 29.05.2007. – 3 с. : іл.
Краткий осмотр (реферат): Дзвонова установка для градуювання та перевірки витратомірів і лічильників газу, що включає розміщений у резервуарі із рідиною дзвін, контрольну лінійку та пристрій стабілізації тиску під дзвоном у вигляді компенсаційного устаткування, зв'язаного через гнучку стрічку з дзвоном, яка відрізняється тим, що пристрій стабілізації тиску додатково оснащений вузлом регулювання моменту опору обертання шківа компенсаційного устаткування, який має гальмівну муфту, крім того, вузол регулювання з'єднаний із задавачем режиму роботи установки і додатково керований давачем тиску під дзвоном.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elar.nung.edu.ua/handle/123456789/6677
Располагается в коллекциях:Патенти на корисну модель

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
27563.pdf87.97 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
Показать полное описание ресурса Просмотр статистики  Google Scholar


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.