Skip navigation
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elar.nung.edu.ua/handle/123456789/66
Название: Філологія і переклад
Авторы: Локотош, Л. М.
Ковалів, Н. М.
Розумна, О. П.
Дата публикации: 2013
Издательство: НТБ ІФНТУНГ
Библиографическое описание: Філологія і переклад : каталог книжк.-інформ. виставки / [уклад.: Л. М. Локотош, Н. М. Ковалів, О. П. Розумна]. -Івано-Франківськ : НТБ ІФНТУНГ, 2013. - 22 с.
Краткий осмотр (реферат): Каталог охоплює документальні джерела з фондів науково-технічної бібліотеки ІФНТУНГ, що експонувалися на книжково-інформаційній виставці в рамках Дня кафедри "Філологія і переклад". У каталозі вміщено наукові праці викладачів кафедри та матеріали на допомогу навчальному процесу та науково-дослідній роботі. Представлені книги, статті зі збірників, періодичних видань, матеріали конференцій, інформаційно-бібліографічні ресурси -видання останніх років. Документи розташовані в алфавітному порядку за прізвищами авторів та назвами. Видання розраховане на професорсько-викладацький склад, студентів технічних ВНЗ та осіб, які цікавляться перекладом науково-технічної літератури та мовознавством.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elar.nung.edu.ua/handle/123456789/66
Располагается в коллекциях:Бібліографічні видання

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
fililogia11.pdf22.08 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
Показать полное описание ресурса Просмотр статистики  Google Scholar


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.