Skip navigation
Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.nung.edu.ua/handle/123456789/734
Title: Консолідована фінансова звітність підприємств нафтогазового комплексу: склад, елементи та правила консолідації
Authors: Кафка, С. М.
Хома, С. В.
Keywords: підприємства нафтогазового комплексу
фінансова звітність
консолідація фінансової звітності
материнське підприємство
дочірнє підприємство
неконтрольована частка
правила консолідації
the oil and gas company
financial reporting and consolidation of financial statements
parent
subsidiary
uncontrolled share consolidation rules
Issue Date: 2015
Publisher: ІФНТУНГ
Citation: Кафка, С. М. Консолідована фінансова звітність підприємств нафтогазового комплексу: склад, елементи та правила консолідації / С. М. Кафка, С. В. Хома // Науковий вісник Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу. Серія Економіка та управління в нафтовій і газовій промисловості. - 2015. - № 2. - С. 58-62.
Abstract: Світові тенденції розвитку бізнесу посилили процеси об'єднання підприємств, поглинання та придбання один одного для досягнення поставлених цілей. Разом з тим постають нові завдання до систем обліку та складання звітності за такими процесами, бо посилення вимог до інформації про бізнес має дедалі важливіше значення, дозволяє як впливати на рух капіталів усередині групи підприємств, так і залучити додаткові фінансові ресурси від інших контрагентів. Отримати інформацію для управління про цілу групу підприємств можливо з консолідованої фінансової звітності, що є актуальними і для нафтогазового комплексу України.
Global trends determine the strengthening of the business association of enterprises, mergers and acquisitions to achieve its goals. However, it faces new challenges to the systems of accounting and reporting in the following processes for strengthening information requirements of the business is increasingly more important, allows both affect the movement of capital within the group companies and to attract additional financial resources from other contractors.
URI: http://elar.nung.edu.ua/handle/123456789/734
Appears in Collections:Науковий вісник Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу. Серія Економіка та управління в нафтовій і газовій промисловості - 2015 - № 2.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
5152p.pdf527.35 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record   Google Scholar


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.