Skip navigation
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elar.nung.edu.ua/handle/123456789/9332
Название: Контроль технічного стану вертикальних валкових млинів
Авторы: Скрип'юк, Р. Б.
Ключевые слова: вертикальний валковий млин
помольні валки
бігова доріжка
аналітичні дослідження
модель
методи контролю
система діагностування
показник готовності
vertical roll mill
grinding rolls
race course
analytical investigation
model
method of control
the diagnostic system
index of readiness
Дата публикации: 2011
Издательство: Івано-Франківськ
Библиографическое описание: Скрип'юк, Ростислав Богданович Контроль технічного стану вертикальних валкових млинів : дис. ... канд. техн. наук : спец. 05.11.13 "Прилади і методи контролю та визначення складу речовин" : Дата захисту 10.06.11 / Р. Б. Скрип'юк. - Івано-Франківськ, 2011. - 225 с. : 173-184.
Краткий осмотр (реферат): Мета досліджень: розроблення методів і засобів оперативного контролю технічного стану робочих органів ВВМ, як інструменту для забезпечення надійності їх роботи, підвищення ефективності процесу помолу вугілля та якості вихідного продукту - пилевугільної суміші. Задачі досліджень: - проаналізувати конструктивні особливості робочих органів ВВМ як як об’єкта контролю їх технічного стану в процесі експлуатації; - розробити теоретичні засади методу контролю технічного стану робочих органів ВВМ в процесі його експлуатації; - провести комплекс цілеспрямованих експериментальних досліджень на діючому ВВМ для виявлення діагностичних ознак (ДО) його технічного стану та розробити для цього їх методичне, технічне та програмне забезпечення; - розробити алгоритми та методи контролю технічного стану робочих органів млина в процесі його експлуатації; - розробити технічні та програмні засоби для реалізації методу контролю технічного стану робочих органів ВВМ; - провести промислову апробацію і впровадження розроблених методів і засобів контролю технічного стану робочих органів ВВМ на ВАТ «Івано- Франківськцемент». Об’єкт досліджень - процес зношування робочих органів ВВМ - ПВ та БД помольної чаші, викликаний розвитком дефектів, що призводить до зниження ефективності помолу вугілля та якості вихідного продукту. Предмет досліджень - методи і засоби контролю технічного стану робочих органів ВВМ. Методи дослідження. При проведенні теоретико-експериментальних досліджень використовувалися: теоретичні положення аналітичної геометрії, методи математичного аналізу, диференціальні рівняння; методи теорії ймовірності і математичної статистики; методи ідентифікації об’єктів; методи моделювання та обробки сигналів, методи спектрального та кореляційного аналізу, а також основні положення технічної діагностики. При розробці технічного забезпечення використовувались методи системо- і схемотехніки.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elar.nung.edu.ua/handle/123456789/9332
Располагается в коллекциях:Дисертації

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
d396.pdf64.78 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
Показать полное описание ресурса Просмотр статистики  Google Scholar


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.