Skip navigation
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elar.nung.edu.ua/handle/123456789/2474
Название: Про показники безпечності і якості води з колодязів в гірському регіоні та каньйоні р. Дністер у Чернівецькій області в контексті реалізації її ресурсів рекреації
Авторы: Сінченко, В. Г.
Караван, Ю. В.
Тураш, М. М.
Ключевые слова: Чернівецька область
вода з колодязів
показники безпеки і якості
моніторинг
Черновицкая область
вода из колодцев
показатели безопасности и качества
мониторинг
Chernivtsi region
water from wells
safety record and quality
monitoring
Дата публикации: 2013
Издательство: ІФНТУНГ
Библиографическое описание: Про показники безпечності і якості води з колодязів в гірському регіоні та каньйоні р. Дністер у Чернівецькій області в контексті реалізації її ресурсів рекреації / В. Г. Сінченко, Ю. В. Караван, М. М. Тураш // Екологічна безпека та збалансоване ресурсокористування. - 2013. - № 1. - С. 39-42.
Краткий осмотр (реферат): Визначені основні показники безпечності та якості води з колодязів, які розташо- вані в привабливих для рекреації місцях Чернівецької області. Показана придатність во- ди до споживання в якості питної. В окремих випадках є необхідність попередньої оброб- ки води для зменшення її жорсткості.
Определены основные показатели безопасности и качества воды с колодцев, кото- рые расположены в привлекательных для рекреации местах Черновицкой области. Пока- зана пригодность воды к потреблению в качестве питьевой. В отдельных случаях есть не- обходимость предварительной обработки воды для уменьшения еѐ жесткости.
The main safety performance is the quality of water from wells that are located in attractive places for recreation in Chernivtsi region. Shows the suitability of water for consumption as drinking water. In some cases, there is the need to pretreatment to reduce stiffness.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elar.nung.edu.ua/handle/123456789/2474
Располагается в коллекциях:Екологічна безпека та збалансоване ресурсокористування - 2013. - №1 (7)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
08.pdf405.53 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
Показать полное описание ресурса Просмотр статистики  Google Scholar


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.