Skip navigation
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.nung.edu.ua/handle/123456789/3429
Название: Вимірювальні засоби для виявлення розмороженого курячого м'яса
Авторы: Вікович, О. В.
Походило, Є. В.
Ключевые слова: контроль якості
експрес-метод
RLC-метр
курятина
імітанс
quality control
rapid method
RLC-meter
chicken
immitance
Дата публикации: 2015
Издательство: ІФНТУНГ
Библиографическое описание: Вимірювальні засоби для виявлення розмороженого курячого м'яса / О. В. Вікович, Є. В. Походило // Методи та прилади контролю якості. - 2015. - № 2. - С. 94-99.
Краткий осмотр (реферат): Представлено огляд методів для розрізнення охолодженого і розмороженого м’яса. Розглянута проблематика виявлення мороженого м’яса і особливості її рішення імітансним методом контролю. Запропоновано структурні схеми пристроїв для визначення розмороженого м’яса.
Представлен обзор методов для различения охлажденного и размороженного мяса. Рассмотрена проблематика выявления мороженого мяса и особенности ее решения иммитансным методом контроля. Предложены структурные схемы устройств для определения размороженного мяса.
Reviews of methods for distinguishing of chilled and frozen meat were presented. Problem of frozen meet detection and special details of its solution based on immitance method was considered. Structural diagrams of the device for determining defrost meat were offered.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elar.nung.edu.ua/handle/123456789/3429
ISSN: 1993-9981
Розташовується у зібраннях:Методи та прилади контролю якості - 2015 - № 35

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
5259p.pdf462.99 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перегляд статистики  Google Scholar


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.