Skip navigation
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.nung.edu.ua/handle/123456789/4189
Назва: Контроль за обводненням газових і газоконденсатних покладів і свердловин
Автори: Дячук, Н. С.
Угриновський, А. В.
Ключові слова: обводнення
метод
контроль
поклад
дослідження
обводнение
залеж
исследование
drawning
method
control
formation
research
Дата публікації: 2009
Видавництво: ІФНТУНГ
Бібліографічний опис: Дячук, Н. С. Контроль за обводненням газових і газоконденсатних покладів і свердловин / Н. С. Дячук, А. В. Угриновський // Розвідка та розробка нафтових і газових родовищ. - 2009. - № 4. - С. 104-109.
Короткий огляд (реферат): Наведено огляд методів контролю за просуванням в газові і газоконденсатні поклади пластових вод та обводненням свердловин, охарактеризовано особливості їх застосування. Обґрунтовано необхідний комплекс досліджень для контролю за обводненням покладів і свердловин.
Приведено обзор методов контроля за продвижением в газовые и газоконденсатные залежи пластовых вод и обводнением скважин, охарактеризованы особенности их применения. Обосновано необходимый комплекс исследований для контроля за обводнением залежей и скважин.
The review of control methods after formation water travel into the gas and condensate deposits drawning are showed, the features of their application are described. It Necessary complex of researches for the control after drawning is grounded.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.nung.edu.ua/handle/123456789/4189
Розташовується у зібраннях:Розвідка та розробка нафтових і газових родовищ - 2009 - №4

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
455p.pdf268.54 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перегляд статистики  Google Scholar


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.