Skip navigation
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elar.nung.edu.ua/handle/123456789/4532
Название: Злиття та поглинання у трубній промисловості України у контексті інтеграції України в світове господарство
Авторы: Волков, В. П.
Горошкова, Л. А.
Ключевые слова: трубна промисловість
конкурентоспроможності трубної промисловості
трубная промышленность
онкурентоспконкурентоспособности трубной промышленности
Дата публикации: 2011
Издательство: ІФНТУНГ
Библиографическое описание: Волков В.П., Горошкова Л.А. Злиття та поглинання у трубній промисловості України у контексті інтеграції України в світове господарство / В. П. Волков, Л. А. Горошкова // Науковий вісник Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу. Серія Економіка та управління в нафтовій і газовій промисловості. - 2011. - № 2.
Краткий осмотр (реферат): В статті розглянуто особливості злиттів та поглинань у трубній промисловості світу та України, запропоновано подальші шляхи розвитку вітчизняної трубної промисловості.
В статье рассмотрены особенности слияний и поглощений в трубной промышленности мира и Украины, предложено дальнейшие пути развития отечественной трубной промышленности.
The article deals peculiarity of Mergers & Acquisitios in the pipe industry of the world and Ukraine, certain trends of proposed development of national pipe industry were described.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elar.nung.edu.ua/handle/123456789/4532
Располагается в коллекциях:Науковий вісник Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу. Серія Економіка та управління в нафтовій і газовій промисловості - 2011 - № 2

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Zlyttya ta pohlynannya.pdf218.37 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
Показать полное описание ресурса Просмотр статистики  Google Scholar


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.