Skip navigation
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.nung.edu.ua/handle/123456789/4532
Назва: Злиття та поглинання у трубній промисловості України у контексті інтеграції України в світове господарство
Автори: Волков, В. П.
Горошкова, Л. А.
Ключові слова: трубна промисловість
конкурентоспроможності трубної промисловості
трубная промышленность
онкурентоспконкурентоспособности трубной промышленности
Дата публікації: 2011
Видавництво: ІФНТУНГ
Бібліографічний опис: Волков В.П., Горошкова Л.А. Злиття та поглинання у трубній промисловості України у контексті інтеграції України в світове господарство / В. П. Волков, Л. А. Горошкова // Науковий вісник Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу. Серія Економіка та управління в нафтовій і газовій промисловості. - 2011. - № 2.
Короткий огляд (реферат): В статті розглянуто особливості злиттів та поглинань у трубній промисловості світу та України, запропоновано подальші шляхи розвитку вітчизняної трубної промисловості.
В статье рассмотрены особенности слияний и поглощений в трубной промышленности мира и Украины, предложено дальнейшие пути развития отечественной трубной промышленности.
The article deals peculiarity of Mergers & Acquisitios in the pipe industry of the world and Ukraine, certain trends of proposed development of national pipe industry were described.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.nung.edu.ua/handle/123456789/4532
Розташовується у зібраннях:Науковий вісник Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу. Серія Економіка та управління в нафтовій і газовій промисловості - 2011 - № 2

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Zlyttya ta pohlynannya.pdf218.37 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перегляд статистики  Google Scholar


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.