Skip navigation
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elar.nung.edu.ua/handle/123456789/4956
Название: Математичне моделювання металорізальних верстатів
Авторы: Струтинський, В. Б.
Мельничук, П. П.
Дата публикации: 2002
Издательство: ЖІТІ
Библиографическое описание: Струтинський, В. Б. Математичне моделювання металорізальних верстатів : монографія / В. Б. Струтинський, П. П. Мельничук. - Житомир : ЖІТІ, 2002. - 570 с.
Краткий осмотр (реферат): Монографія узагальнює багаторічний доробок авторів у галузі математичного моделювання металорізальних верстатів. Вона включає розгляд математичного апарату та сучасних програмних продуктів, що використовувалися при моделюванні металорізальних верстатів, методологію розробки математичних моделей статичних і квазістатичних процесів, що мають місце при роботі верстатів, а також конкретні методи моделювання різноманітних динамічних випадкових процесів у технологічних системах верстатів. Математичний апарат моделювання включає методи гармонічного і спектрального аналізу та їх реалізацію за допомогою сучасних математичних пакетів, зокрема пакетів MathCAD і MATLAB останніх версій. Методологія моделювання статичних і квазістатичних процесів розглянута на прикладі створення комплексної структурної моделі фрезерного верстата ГФ2171С6, оснащеного прогресивним інструментом у вигляді фрези косокутного різання. Моделювання динамічних випадкових процесів, що мають місце при роботі верстатів, показане на прикладах аналізу динамічних верстатів токарної групи. Розроблені математичні моделі доведені до практичного використання. Результати моделювання наведені в порівнянні з експериментальними даними.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elar.nung.edu.ua/handle/123456789/4956
ISBN: 966-683-047-7
Располагается в коллекциях:Монографії

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
3669s.pdf67.84 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
Показать полное описание ресурса Просмотр статистики  Google Scholar


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.