Skip navigation
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.nung.edu.ua/handle/123456789/4992
Назва: Методи та засоби оброблення інформації для контролю структури та витрати фаз газорідинних потоків
Автори: Райтер, П. М.
Карпаш, О. М.
Дата публікації: 2009
Видавництво: ІФНТУНГ Факел
Бібліографічний опис: Райтер, П. М. Методи та засоби оброблення інформації для контролю структури та витрати фаз газорідинних потоків : монографія / П. М. Райтер, О. М. Карпаш. - Івано-Франківськ : ІФНТУНГ Факел, 2009. - 262 с.
Короткий огляд (реферат): Викладено сучасні підходи класифікаці структур, гідрогазодинаміки та моделювання газорідинних потоків (газ, нафта або конденсат, вода). Приведено аналіз існуючих методів та результати експериментальних досліджень в галузі витратометрі двофазових потоків. Описано стан нормативно бази та використання новітніх технологій для ефективно реалізації багатофазних інформаційно-вимірювальних систем. Окремий розділ книги присвячений розробці методу та алгоритмів обробки інформації для безсепарційного поточного контролю структури газорідинного потоку та вимірювання витрати кожної з фаз потоку. Розглянуто застосування алгоритмів вейвлет декомпозиції інформаційних сигналів та обробки за допомогою штучних нейронних мереж.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.nung.edu.ua/handle/123456789/4992
ISBN: 978-966-694-114-8
Розташовується у зібраннях:Монографії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1394.doc4.13 MBMicrosoft WordПереглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перегляд статистики  Google Scholar


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.