Skip navigation
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elar.nung.edu.ua/handle/123456789/5127
Название: Концептуальний розвиток методології бухгалтерського обліку
Авторы: Корягін, М. В.
Куцик, П. О.
Дата публикации: 2015
Издательство: ЛКА
Библиографическое описание: Корягін, М. В. Концептуальний розвиток методології бухгалтерського обліку : монографія / М. В. Корягін, П. О. Куцик. - Львів : ЛКА, 2015. - 239 с.
Краткий осмотр (реферат): У монографії досліджено існуючі підходи до побудови методології бухгалтерського обліку та представлено якісно новий погляд на її структуру, склад і напрями розвитку. Запропоновані концептуальні зміни у структурі методології бухгалтерського обліку дозволяють привести вітчизняну облікову методологію до рівня світових вимог з урахуванням досвіду різних країн. Розроблений підхід до інформаційного забезпечення прийняття рішень у формі інтегрованої адаптивної системи на базі фінансового обліку з вбудованими підсистемами з використанням розвиненої методології дозволяє окреслити напрями його розвитку на основі поєднання різних підсистем обліку в єдину інформаційну систему підприємства, що забезпечуватиме формування цільових потоків інформації для різних категорій користувачів і на виході трансформувати інформаційний ресурс у ефективну систему звітності.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elar.nung.edu.ua/handle/123456789/5127
ISBN: 978-617-695-265-6
Располагается в коллекциях:Монографії

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
3658s.pdf12.64 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
Показать полное описание ресурса Просмотр статистики  Google Scholar


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.