Skip navigation
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elar.nung.edu.ua/handle/123456789/5147
Название: Проблеми та перспективи розвитку бухгалтерської звітності
Авторы: Корягін, М. В.
Куцик, П. О.
Дата публикации: 2016
Издательство: Інтерсервіс
Библиографическое описание: Корягін, М. В. Проблеми та перспективи розвитку бухгалтерської звітності : монографія / М. В. Корягін, П. О. Куцик. - К. : Інтерсервіс, 2016. - 275 с.
Краткий осмотр (реферат): У монографії досліджено існуючі проблеми та перспективи розвитку бухгалтерської звітності та запропоновано напрями розвитку бухгалтерської звітності як одного із основоположних елементів облікової системи, аналіз її наріжних проблем та узагальнено шляхи їх вирішення, з метою формування тенденцій подальшого удосконалення та розвитку бухгалтерської звітності. Наведені в дослідженні рекомендації і пропозиції дозволяють сформувати нові напрями подальших наукових досліджень в сфері теорії та методології бухгалтерського обліку, сприяють підвищенню ефективності організації бухгалтерського обліку на підприємствах та дозволяють виявити ключові тенденції розвитку бухгалтерської звітності, що виступає базисом для прогнозування можливих змін облікової практики.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elar.nung.edu.ua/handle/123456789/5147
ISBN: 978-617-696-342-4
Располагается в коллекциях:Монографії

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
6799s.pdf14.18 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
Показать полное описание ресурса Просмотр статистики  Google Scholar


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.