Skip navigation
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.nung.edu.ua/handle/123456789/5147
Назва: Проблеми та перспективи розвитку бухгалтерської звітності
Автори: Корягін, М. В.
Куцик, П. О.
Дата публікації: 2016
Видавництво: Інтерсервіс
Бібліографічний опис: Корягін, М. В. Проблеми та перспективи розвитку бухгалтерської звітності : монографія / М. В. Корягін, П. О. Куцик. - К. : Інтерсервіс, 2016. - 275 с.
Короткий огляд (реферат): У монографії досліджено існуючі проблеми та перспективи розвитку бухгалтерської звітності та запропоновано напрями розвитку бухгалтерської звітності як одного із основоположних елементів облікової системи, аналіз її наріжних проблем та узагальнено шляхи їх вирішення, з метою формування тенденцій подальшого удосконалення та розвитку бухгалтерської звітності. Наведені в дослідженні рекомендації і пропозиції дозволяють сформувати нові напрями подальших наукових досліджень в сфері теорії та методології бухгалтерського обліку, сприяють підвищенню ефективності організації бухгалтерського обліку на підприємствах та дозволяють виявити ключові тенденції розвитку бухгалтерської звітності, що виступає базисом для прогнозування можливих змін облікової практики.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.nung.edu.ua/handle/123456789/5147
ISBN: 978-617-696-342-4
Розташовується у зібраннях:Монографії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
6799s.pdf14.18 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перегляд статистики  Google Scholar


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.