Skip navigation
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elar.nung.edu.ua/handle/123456789/5957
Название: Еколого-економічний механізм раціонального використання, відтворення та охорони земельних ресурсів
Авторы: Боднарук, І. Л.
Ключевые слова: раціональне використання
еколого-економічний механізм
сільське господарство
земля
Дата публикации: 2018
Библиографическое описание: Боднарук І. Л. Еколого-економічний механізм раціонального використання, відтворення та охорони земельних ресурсів{Електронний ресурс} / І.Л. Боднарук // Економіка та суспільство. -2018.- №14.
Краткий осмотр (реферат): Стаття присвячена актуальним питанням визначення еколого-економічних проблем щодо землекористування, що включають, насамперед, раціональне використання, відтворення та охорона земельних ресурсів. Тому для раціонального землекористування було запропоновано такий еколого-економічний механізм ефективного використання, що дозволить максимально залучити до певного господарського обігу всі землі основного цільового призначення, та збереження таких умов, де збільшення продуктивності сільськогосподарських угідь призведе до отримання максимальної кількості продукції на одиницю використаної площі за найменших затрат праці та грошових вкладень.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elar.nung.edu.ua/handle/123456789/5957
Располагается в коллекциях:Статті та тези науковців ІФНТУНГ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
6670p.pdf144.33 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
Показать полное описание ресурса Просмотр статистики  Google Scholar


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.