Skip navigation
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.nung.edu.ua/handle/123456789/5957
Назва: Еколого-економічний механізм раціонального використання, відтворення та охорони земельних ресурсів
Автори: Боднарук, І. Л.
Ключові слова: раціональне використання
еколого-економічний механізм
сільське господарство
земля
Дата публікації: 2018
Бібліографічний опис: Боднарук І. Л. Еколого-економічний механізм раціонального використання, відтворення та охорони земельних ресурсів{Електронний ресурс} / І.Л. Боднарук // Економіка та суспільство. -2018.- №14.
Короткий огляд (реферат): Стаття присвячена актуальним питанням визначення еколого-економічних проблем щодо землекористування, що включають, насамперед, раціональне використання, відтворення та охорона земельних ресурсів. Тому для раціонального землекористування було запропоновано такий еколого-економічний механізм ефективного використання, що дозволить максимально залучити до певного господарського обігу всі землі основного цільового призначення, та збереження таких умов, де збільшення продуктивності сільськогосподарських угідь призведе до отримання максимальної кількості продукції на одиницю використаної площі за найменших затрат праці та грошових вкладень.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.nung.edu.ua/handle/123456789/5957
Розташовується у зібраннях:Статті та тези науковців ІФНТУНГ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
6670p.pdf144.33 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перегляд статистики  Google Scholar


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.