Skip navigation
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.nung.edu.ua/handle/123456789/6351
Назва: Пристрій для випробування матеріалів на абразивну зносостійкість
Автори: Порайко, Ю. І.
Бурда, М. Й.
Герасимів, Г. В.
Гладкий, С. І.
Шостаківський, І. І.
Дата публікації: 2000
Видавництво: Державна служба інтелектуальної власності України
Бібліографічний опис: Пат. 29093 А Україна, МПК G01N 3/56. Пристрій для випробування матеріалів на абразивну зносостійкість / Порайко Ю. І., Бурда М. Й., Герасимів Г. В., Гладкий С. І., Шостаківський І. І. ; заявник і патентовласник Івано-Франків. нац. техн. ун-т нафти і газу. - № 98010048 ; заявлено 06.01.1998. ; опубл. 16.10.2000, Бюл. № 5. – 5 с. : іл.
Короткий огляд (реферат): Пристрій для випробування матеріалів на абразивну зносостійкість, який містить основу, ротор, розміщений на роторі на двох пальцях з зазорами, що забезпечують можливість вільного переміщення в радіальному до ротора напрямку на віддаль, рівну найменшій віддалі від осі ротора до поверхні взірця, закріплений на основі таким чином, що забезпечує розміщення взірця на заданому від осі ротора рівні, систему подачі абразиву в зону взаємодії поверхонь взірця і бойка, який відрізняється тим, що пальці виконані у вигляді валів, встановлених на роторі з можливістю обертання, робоча циліндрична поверхня валів, яка взаємодіє з внутрішньою циліндричною поверхнею отворів бойка виконана ексцентричною, крім того пристрій додатково оснащений приводом обертання валів, виконаним у вигляді планетарного зубчатого механізму, центральне колесо якого співвісьне осі ротора і нерухомо закріплене на основі, а сателіти встановлені на валах, причому відношення кількості зубів центрального колеса до кількості зубів сателітів не кратне цілому числу. 2. Пристрій по п. 1, в якому ексцентриситети валів виставляються в протифаві, а кількість зубів на сателіти, що відносяться до одного бойка однакова. 3. Пристрій по п. 1, в якому кількість зубів сателітів не однакова. 4. Пристрій по п. 1-3, який містить як мінімум два бойка.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.nung.edu.ua/handle/123456789/6351
Розташовується у зібраннях:Патенти на винахід

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
29093 A.pdf766.46 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перегляд статистики  Google Scholar


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.