Skip navigation
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.nung.edu.ua/handle/123456789/7749
Назва: Розробка стандарту підприємства щодо неруйнівного контролю залишків шоколаду в формах на автоматичній лінії виробництва
Автори: Мельничук, М. А.
Дата публікації: 2015
Видавництво: ІФНТУНГ
Бібліографічний опис: Мельничук, М. А. Розробка стандарту підприємства щодо неруйнівного контролю залишків шоколаду в формах на автоматичній лінії виробництва / М. А. Мельничук // Методи та засоби неруйнівного контролю промислового обладнання : зб. тез доп. 5-ої наук.-практ. конф. студентів і молодих учених / Кісіль І.С., ред. - Івано-Франківськ : ІФНТУНГ, 2015. - С. 140-141.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.nung.edu.ua/handle/123456789/7749
Розташовується у зібраннях:Методи та засоби неруйнівного контролю промислового обладнання 2015

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
7401p.pdf116.38 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перегляд статистики  Google Scholar


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.