Skip navigation
Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.nung.edu.ua/handle/123456789/9315
Title: Впровадження інноваційних технологій в готельну індустрію для підвищення якості надання послуг
Authors: Побігун, О. В.
Коробейникова, Я. С.
Keywords: готельна індустрія
готель
якість послуг
інновації
модернізація виробництва
hotel industry
hotel
service quality
innovation
production modernization
Issue Date: 2023
Publisher: ІФНТУНГ
Citation: Побігун, О. В. Впровадження інноваційних технологій в готельну індустрію для підвищення якості надання послуг : Кейси готелю "RADISSON BLU HOTELS&RESORTS" / О. В. Побігун, Я. С. Коробейникова // Науковий вісник Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу. Серія: Економіка та управління в нафтовій і газовій промисловості. - 2023. - № 1. - С. 111-122.
Abstract: Впровадження інновацій, що дозволяють підвищити якість надання готельної послуги, є стимулом для якісного розвитку готельного бізнесу, дає змогу підприємствам не тільки займати провідні місця у своїх ринкових сегментах, але і досягати світових стандартів готельного обслуговування. Тому аналіз досвіду впровадження інновацій в готельному бізнесі для підвищення якості послуг є актуальним науково-практичним завданням. Метою статті є обґрунтування та аналіз ефективності інноваційних заходів готельного закладу на прикладі кейсів готелю «Radisson Blu Hotels&Resorts» з метою підвищення якості надання готельних послуг.
The introduction of innovations that improve the quality of hotel service is an incentive for the qualitative development of the hotel business, it enables enterprises not only to occupy leading positions in their market segments, but also to achieve world standards of hotel service. Therefore, the analysis of the experience of introducing innovations in the hotel business to improve the quality of services is an urgent scientific and practical task. The purpose of the article is to substantiate and analyze the effectiveness of innovative measures of a hotel institution using the case study of the Radisson Blu Hotels&Resorts hotel in order to improve the quality of hotel services. The article analyzes the directions and mechanisms of implementation of quality programs in the hotel business in the post-war period, when tourism is resuming its activity all over the world.
URI: http://elar.nung.edu.ua/handle/123456789/9315
Appears in Collections:Науковий вісник Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу. Серія Економіка та управління в нафтовій і газовій промисловості - 2023 - № 1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
8856p.pdf612.38 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record   Google Scholar


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.