Skip navigation
Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.nung.edu.ua/handle/123456789/9814
Title: Вплив здорового харчування на ресторанний бізнес
Authors: Румянцева, І. Б.
Бабченко, А. А.
Issue Date: 2025
Publisher: Івано-Франківськ
Citation: Румянцева, І. Б. Вплив здорового харчування на ресторанний бізнес / І. Б. Румянцева, А. А. Бабченко // Адаптація до глобальних змін та викликів в економіці, туризмі, рекреації та захисті довкілля : матер. ІV Всеукраїнської наук.-практич. конф. здобувачів і молодих вчених, 8-9 травня 2025 р. / За заг. ред. Я. С. Коробейникової. - Івано-Франківськ : ІФНТУНГ, 2025. - С.247-249.
URI: http://elar.nung.edu.ua/handle/123456789/9814
Appears in Collections:Адаптація до глобальних змін та викликів в економіці, туризмі, рекреації та захисті довкілля

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
9379p.pdf6.25 MBAdobe PDFView/Open
Show full item record   Google Scholar


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.