Skip navigation
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.nung.edu.ua/handle/123456789/9820
Назва: Комплексний підхід для вирішення проблем готельно-ресторанного бізнесу в Україні в умовах війни
Автори: Тахтаджиєва, Н. І.
Дата публікації: 2025
Видавництво: Івано-Франківськ
Бібліографічний опис: Тахтаджиєва, Н. І. Комплексний підхід для вирішення проблем готельно-ресторанного бізнесу в Україні в умовах війни / Н. І. Тахтаджиєва // Адаптація до глобальних змін та викликів в економіці, туризмі, рекреації та захисті довкілля : матер. ІV Всеукраїнської наук.-практич. конф. здобувачів і молодих вчених, 8-9 травня 2025 р. / За заг. ред. Я. С. Коробейникової. - Івано-Франківськ : ІФНТУНГ, 2025. - С.259-262.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.nung.edu.ua/handle/123456789/9820
Розташовується у зібраннях:Адаптація до глобальних змін та викликів в економіці, туризмі, рекреації та захисті довкілля

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
9385p.pdf6.25 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перегляд статистики  Google Scholar


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.