Skip navigation
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.nung.edu.ua/handle/123456789/2269
Назва: Акустичний контроль конструкцій та устатковання у нафтогазовій галузі
Автори: Карпаш, М. О.
Рибіцький, І. В.
Котурбаш, Т. Т.
Бондаренко, О. Г.
Карпаш, О. М.
Дата публікації: 2012
Видавництво: ІФНТУНГ
Бібліографічний опис: Акустичний контроль конструкцій та устатковання у нафтогазовій галузі : монографія / М. О. Карпаш, І. В. Рибіцький, Т. Т. Котурбаш [та ін.]. - Івано-Франківськ : ІФНТУНГ, 2012. - 420 с.
Короткий огляд (реферат): Робота присвячена вирішенню важливого науково-технічного завдання – удосконалення методів і засобів акустичного контролю об’єктів підвищеної небезпеки, якими є бурове та нафтогазове устатковання, безпосередньо в умовах експлуатації. У монографії наведено результати науково-дослідних і дослідно-конструкторських робіт зі створення нових способів і засобів контролю фактичного технічного стану бурового, нафтогазопромислового устатковання й інструменту, нафто-, газо-, продуктопроводів та інженерних мереж. Авторами роботи успішно вирішена важлива науково-технічна проблема нафтогазової галузі – суттєве зменшення аварій та відмов нафтогазового устатковання й інструменту шляхом розроблення, впровадження нових методів і засобів виявлення на ранній стадії розвитку різних дефектів експлуатаційного походження методами неруйнівного контролю, у першу чергу акустичного. Призначена для науковців – фахівців у галузі технічної діагностики і контролю конструкцій та устатковання, аспірантів, магістрів, студентів технічних спеціальностей.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.nung.edu.ua/handle/123456789/2269
Розташовується у зібраннях:Монографії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2751.pdf28.95 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перегляд статистики  Google Scholar


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.