Skip navigation
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.nung.edu.ua/handle/123456789/3714
Назва: Використання імітансного методу для контролю твердості води
Автори: Мартинович, Н. В.
Походило, Є. В.
Ключові слова: питна вода
твердість
двополюсник
адмітансний метод
змінний струм
моделювання
частота
питьевая вода
твердость
двухполюсник
адмитансний метод
переменный ток
моделирование
частота
drinking water
hardness
impedor
admittance method
alternating current
modeling
frequency
Дата публікації: 2011
Видавництво: ІФНТУНГ
Бібліографічний опис: Використання імітансного методу для контролю твердості води / Н. В. Мартинович, Є. В. Походило // Методи та прилади контролю якості. - 2011. - № 26. - С. 45-48.
Короткий огляд (реферат): Запропоновано методику контролю твердості питної води за параметрами комплексної провідності (адмітансу) двополюсника, яким вона моделюється в електричному колі змінного струму. Досліджено залежності активної та реактивної складових адмітансу води з різним рівнем твердості від частоти.
Предложено методику контроля жесткости питьевой воды за параметрами комплексной проводимости (адмитансу) двухполюсника, которым она моделируется в электрический цепи переменного тока. Исследовано зависимости активной и реактивной составляющих адмитанса воды с разным уровнем жесткости от частоты.
It is suggested to control hardness of drinking-water of the parameters of complex conductivity (admittance) of impedor which it is given in the electric circle of alternating current. Investigational dependence active and reactive constituents of admittance the water with the different level of hardness from frequency
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.nung.edu.ua/handle/123456789/3714
ISSN: 1993-9981
Розташовується у зібраннях:Методи та прилади контролю якості - 2011 - № 26

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1286p.pdf202.64 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перегляд статистики  Google Scholar


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.