Skip navigation
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.nung.edu.ua/handle/123456789/4981
Назва: Енергозаощадження в нафтогазовидобувній галузі
Автори: Козак, Л. Ю.
Дата публікації: 2008
Видавництво: ІФНТУНГ Факел
Бібліографічний опис: Козак, Л. Ю. Енергозаощадження в нафтогазовидобувній галузі : монографія / Л. Ю. Козак. - Івано-Франківськ : ІФНТУНГ Факел, 2008. - 145 с.
Короткий огляд (реферат): Викладені у монографії питання стосуються однієї з найважливіших проблем економіки України - проблеми енергоносіїв. Один з найефективніших шляхів її вирішення це економне і раціональне використання енергоресурсів - енергозаощадження, що дає змогу вирішувати відразу дві проблеми - знижувати затрати на енергоносії за рахунок їх економії і зменшувати забруднення навколишнього середовища шкідливими викидами від згоряння палива. Розглянуто загальний баланс первинних і нетрадиційних поновлюваних джерел енергії та їх кінцеве споживання. Викладені теоретичні основи енергозаощадження, що стосуються основних напрямків підвищення ефективності споживання енергоносіїв в нафтогазовидобувній галузі та їх заощадження. Наведені приклади практичного застосування методів енергозаощадження з їх техніко-економічним обґрунтуванням.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.nung.edu.ua/handle/123456789/4981
ISBN: 978-966-694-091-2
Розташовується у зібраннях:Монографії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1342.pdf2.49 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перегляд статистики  Google Scholar


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.