Skip navigation
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.nung.edu.ua/handle/123456789/5036
Назва: Процедурне забезпечення аудиту. Теорія та практика
Автори: Проскуріна, Н. М.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Інформ.-аналіт. агенство
Бібліографічний опис: Проскуріна, Н. М. Процедурне забезпечення аудиту. Теорія та практика : монографія / Н. М. Проскуріна. - К. : Інформ.-аналіт. агенство, 2011. - 739 с.
Короткий огляд (реферат): У монографії викладено теоретичні, методологічні та організаційні підходи до формування процедурного забезпечення. Уточнено та доповнено класифікацію аудиторських процедур. Автором узагальнено теоретичні погляди фахівців на застосовні в аудиті методи та методичні прийоми. Викладено та досліджено принципи, закономірності і методичні підходи до послідовності здійснення аудиту та його планування. В монографії основний акцент зроблено на комплексний підхід до вибору аудиторських процедур з метою досягнення конкретних цілей аудиту, на обґрунтування їх відповідності, достатності та ефективності. Відносно запропонованих аудиторських процедур розглядаються фактори впливу на їх вибір. На основі аналізу та узагальнення вітчизняного та зарубіжного досвіду аудиторської діяльності автором виконані конкретні розробки та пропозиції щодо планування аудиту, визначення аудиторського ризику, розрахунку рівня суттєвості, ціноутворення аудиторських послуг.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.nung.edu.ua/handle/123456789/5036
ISBN: 978-617-571-048-7
Розташовується у зібраннях:Монографії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
6886s.pdf37.36 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перегляд статистики  Google Scholar


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.