Skip navigation
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.nung.edu.ua/handle/123456789/5156
Назва: Аналіз процесів експлуатації обертових об'єктів складної просторової конфігурації та методів оцінки їх технічного стану
Автори: Григорчук, Г. В.
Григорчук, Л. І
Григорчук, В. Л.
Ключові слова: циліндричні обертові об’єкти
барабанні сушки
випал клінкеру
цилиндрические вращающиеся объекты
барабанные сушки
обжиг клинке
cylindrical rotating objects
drum drying
roasting clinker
Дата публікації: 2016
Видавництво: ІФНТУНГ
Бібліографічний опис: Аналіз процесів експлуатації обертових об'єктів складної просторової конфігурації та методів оцінки їх технічного стану / Г. В. Григорчук, Л. І. Григорчук, В. Л. Григорчук // Методи та прилади контролю якості. - 2017. - № 1.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто обертові теплові об’єкти, що характеризуються неперервністю теплового процесу, розподілу температурного поля по довжині об’єкту, розбиттям обертового теплового об’єкту на зони. Для функціонування теплових об’єктів і врахування показників ризику визначено можливість побудови математичної моделі даного процесу в залежності від класифікації обертового об’єкта. Також визначено ефективність роботи обертових об’єктів (печей, сушок) в залежності від наладки технологічного устаткування, режиму експлуатації, затратах палива.
Рассмотрены вращающиеся тепловые объекты, характеризующиеся непрерывностью теплового процесса, распределения температурного поля по длине объекта, разбивкой вращающегося теплового объекта на зоны. Для функционирования тепловых объектов и учета показателей риска определена возможность построения математической модели данного процесса в зависимости от классификации вращающегося объекта. Также определена эффективность работы вращающихся объектов (печей, сушек) в зависимости от наладки технологического оборудования, режима эксплуатации, затратах топлива.
The article considers rotating heat objects characterized by continuity of the thermal process, temperature field distribution along the length of the object, the thermal breakdown of the rotating object in the zone. With regard to the operation of thermal facilities and risk indicators the possibility of constructing a mathematical model of the process according to the classification of the rotating object was outlined. The efficiency of rotating objects (ovens, dryers) depending on the equipment adjustment, operating conditions, and fuel consumption was also determined.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.nung.edu.ua/handle/123456789/5156
ISSN: 1993-9981
2415-3575
Розташовується у зібраннях:Методи та прилади контролю якості - 2017 - № 38

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
5737p.pdf399.95 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перегляд статистики  Google Scholar


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.