Skip navigation
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.nung.edu.ua/handle/123456789/5292
Назва: Біотичне та ландшафтне різноманіття басейну р. Гнила Липа (стан і планування збереження, невиснажливого використання та відтворення)
Автори: Приходько, М. М.
Карамушка, В. І.
Приходько, М. М.
Фреїк, Б. М.
Мовчан, Я. І.
Царенко, П. М.
Приходько, Н. Ф.
Штиркало, Я. Є.
Кащишин, О. К.
Буняк, В. І.
Різун, В. Б.
Коновалова, І. Б.
Тимочко, В. Б.
Яницький, Т. П.
Дата публікації: 2009
Видавництво: ІФНТУНГ Факел
Бібліографічний опис: Біотичне та ландшафтне різноманіття басейну р. Гнила Липа (стан і планування збереження, невиснажливого використання та відтворення) : монографія / М. М. Приходько, В. І. Карамушка, М. М. Приходько [та ін.]. - Івано-Франківськ : ІФНТУНГ Факел, 2009. - 116 с.
Короткий огляд (реферат): Проведені дослідження природних умов формування біотичного і ландшафтного різноманіття у басейні річки Гнила Липа, созологічної оцінки флористичних і фауністичних комплексів. Проаналізовано загрози існуванню популяцій видів рослин і тварин та біогеоценотичних комплексів. За результатами досліджень обгрунтовано шляхи інтегрування аспектів біорізноманіття в план управління басейном р. Гнила Липа, охорони та відтворення флори і фауни із застосуванням активних і пасивних заходів з урахуванням основних принципів розбудови екомережі, видана монографія.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.nung.edu.ua/handle/123456789/5292
Розташовується у зібраннях:Монографії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1335.pdf6.03 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перегляд статистики  Google Scholar


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.