Skip navigation
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.nung.edu.ua/handle/123456789/6335
Назва: Датчик діагностики спрацювання вузла тертя
Автори: Порайко, Ю. І.
Бурда, М. Й.
Гладкий, С. І.
Климишин, Я. Д.
Дата публікації: 1997
Видавництво: Державна служба інтелектуальної власності України
Бібліографічний опис: Пат. 18114 А Україна, МПК G01N 3/56. Датчик діагностики спрацювання вузла тертя / Порайко Ю. І., Бурда М. Й., Гладкий С. І., Климишин Я. Д. ; заявник і патентовласник Івано-Франків. нац. техн. ун-т нафти і газу. - № 96104123 ; заявлено 31.10.96 ; опубл. 01.07.97, Бюл. № 5. – 4 с. : іл.
Короткий огляд (реферат): 1. Датчик діагностики спрацювання вузла тертя, який складається з циліндричного корпусу з немагнітного матеріалу, розміщеного в ньому уловлювача частинок спрацювання, виконаного у вигляді магнітного ланцюга, що складається з магнітопроводу І зазору, розміщеного на одному з торців корпусу у зоні найбільшої Імовірності появи частинок спрацювання, і реєстратора граничної дози частинок спрацювання, котрий електрично зв'язаний з реєструючим приладом, який відрізняється тим, що магнітний ланцюг додатково містить два постійні різнонаправлені магніти, розміщені в корпусі з утворенням зазору між ними, а в якості реєстратора граничної дози частинок спрацювання служить геркон, який включений в магнітний ланцюг, причому геркон з магнітопроводами розміщені у циліндричній вставці, виконаній з немагнітного матеріалу, яка встановлена у виточці корпусу співвісно йому з можливістю повороту і фіксації положення геркона з магнітопроводами відносно постійних магнітів. 2. Датчик діагностики спрацювання вузла тертя по п. 1, який відрізняється тим, що торцьова поверхня корпусу, на якій різнонаправленими магнітами утворений зазор, покрита з'ємною еластичною немагнітною плівкою, наприклад, поліетиленовою.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.nung.edu.ua/handle/123456789/6335
Розташовується у зібраннях:Патенти на винахід

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
18114 A.pdf161.04 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перегляд статистики  Google Scholar


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.