Skip navigation
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elar.nung.edu.ua/handle/123456789/6679
Название: Пристрій для прокручування нижньої секції обсадної колони
Авторы: Білецький, Я. С.
Білецький, М. С.
Коцкулич, Я. С.
Дата публикации: 2007
Издательство: Державна служба інтелектуальної власності України
Библиографическое описание: Пат. 27599 U Україна, МПК E21B 17/08. Пристрій для прокручування нижньої секції обсадної колони / Білецький Я. С., Білецький М. С., Коцкулич Я. С. ; заявник і патентовласник Івано-Франків. нац. техн. ун-т нафти і газу. - № u 200706498 ; заявлено 11.06.2007. – 3 с. : іл.
Краткий осмотр (реферат): обсадної колони, який складається із корпусу, всередині якого розміщені підпружинений поршень з штоком і який має засіб прокручування обсадних труб у вигляді ексцентричних кулачків, кожен із яких оснащений робочою частиною, що взаємодіє із внутрішньою поверхнею обсадних труб, який відрізняється тим, що додатково введено втулку, підшипники і розташовані на зовнішній поверхні корпусу гвинтові лопатки, при цьому засіб прокручування обсадних труб влаштований на втулці, яка через підшипники з'єднана із нижньою частиною корпусу, верхня частина штока оснащена шліцами, що взаємодіють з шліцами, які виконані на внутрішній поверхні корпусу, а в нижній частині штока виконана трапецієподібна різьба, яка з ексцентричними кулачками утворює черв'ячну пару.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elar.nung.edu.ua/handle/123456789/6679
Располагается в коллекциях:Патенти на корисну модель

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
27599.pdf110.15 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
Показать полное описание ресурса Просмотр статистики  Google Scholar


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.