Skip navigation
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.nung.edu.ua/handle/123456789/6679
Назва: Пристрій для прокручування нижньої секції обсадної колони
Автори: Білецький, Я. С.
Білецький, М. С.
Коцкулич, Я. С.
Дата публікації: 2007
Видавництво: Державна служба інтелектуальної власності України
Бібліографічний опис: Пат. 27599 U Україна, МПК E21B 17/08. Пристрій для прокручування нижньої секції обсадної колони / Білецький Я. С., Білецький М. С., Коцкулич Я. С. ; заявник і патентовласник Івано-Франків. нац. техн. ун-т нафти і газу. - № u 200706498 ; заявлено 11.06.2007. – 3 с. : іл.
Короткий огляд (реферат): обсадної колони, який складається із корпусу, всередині якого розміщені підпружинений поршень з штоком і який має засіб прокручування обсадних труб у вигляді ексцентричних кулачків, кожен із яких оснащений робочою частиною, що взаємодіє із внутрішньою поверхнею обсадних труб, який відрізняється тим, що додатково введено втулку, підшипники і розташовані на зовнішній поверхні корпусу гвинтові лопатки, при цьому засіб прокручування обсадних труб влаштований на втулці, яка через підшипники з'єднана із нижньою частиною корпусу, верхня частина штока оснащена шліцами, що взаємодіють з шліцами, які виконані на внутрішній поверхні корпусу, а в нижній частині штока виконана трапецієподібна різьба, яка з ексцентричними кулачками утворює черв'ячну пару.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.nung.edu.ua/handle/123456789/6679
Розташовується у зібраннях:Патенти на корисну модель

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
27599.pdf110.15 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перегляд статистики  Google Scholar


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.