Skip navigation
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.nung.edu.ua/handle/123456789/6680
Назва: Пристрій для вимірювання зусиль в колоні бурильних труб
Автори: Івасів, В. М.
Ногач, М. М.
Чудик, І. І.
Андрухів, Я. Й.
Воробель, Р. В.
Козлов, А. А.
Юрич, А. Р.
Дата публікації: 2007
Видавництво: Державна служба інтелектуальної власності України
Бібліографічний опис: Пат. 27621 U Україна, МПК E21B 19/00. Пристрій для вимірювання зусиль в колоні бурильних труб / Івасів В. М., Ногач М. М., Чудик І. І., Андрухів Я. Й., Воробель Р. В., Козлов А. А., Юрич А. Р. ; заявник і патентовласник Івано-Франків. нац. техн. ун-т нафти і газу. - № u 200706854 ; заявлено 18.06.2007. – 5 с. : іл.
Короткий огляд (реферат): Пристрій для вимірювання зусиль в колоні бурильних труб, що включає корпус, верхній та нижній перехідники, вузол перетворення деформацій, вузол реєстрації деформацій, рухому та нерухому втулки (ствол), трубопроводи, який відрізняється тим, що додатково введено кульковий замок та обхідну втулк у, закріплені на стволі, корзину, прикріплену в торцевій частині до ствола, яка служить упором для закріпленого на стволі вузла перетворення деформацій, виконаного у вигляді трициліндрового блока, закріпленого на стволі, з радіально розміщеними під кутом 120° циліндрами, в яких герметично встановлено поршні, причому в нижній частині циліндрів виконано отвори гідросистеми, а на дистанційній втулці виконано круговий паз, закріплений до обхідної втулки вузол реєстрації деформацій, розміщений в металевому диску, в якому виконано сегментно під кутом 120° прямокутні пази, в яких вмонтовано три плунжерні пари, що складаються з циліндрів та плунжерів, які містять підпружинені пера, при цьому в основі циліндрів виконано отвори гідросистеми, а в зоні нижнього кінця втулки реєстрації зовнішній діаметр ствола зменшений і в цій перехідній зоні виконано гідравлічні канали.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.nung.edu.ua/handle/123456789/6680
Розташовується у зібраннях:Патенти на корисну модель

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
27621.pdf231.73 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перегляд статистики  Google Scholar


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.