Skip navigation
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elar.nung.edu.ua/handle/123456789/8422
Название: Розробка методу діагностування заглибних електроустановок для видобутку нафти
Авторы: Зікратий, С. В.
Ключевые слова: крутний момент
технічний стан
технічна діагностика
дефекти
діагностична ознака
відцентровий насос
крутящий момент
техническое состояние
техническая диагностика
дефекты
диагностический признак
центробежный насос
torque
technical state
technical diagnostics
defects
diagnostics index of centrifugal pump
Дата публикации: 2002
Издательство: ІФНТУНГ
Библиографическое описание: Зікратий, Сергій Вікторович Розробка методу діагностування заглибних електроустановок для видобутку нафти : дис. ... канд. техн. наук : спец. 05.11.13 "Прилади і методи контролю та визначення складу речовин" : Дата захисту 12.03.02 / С. В. Зікратий. - Івано-Франківськ, 2002. - 182 с. : 131-140.
Краткий осмотр (реферат): Мета роботи: підвищення надійності експлуатації та забезпечення більш повного використання ресурсу, закладеного в установку ЕВН, шляхом розробки її діагностичного забезпечення (моделі, алгоритму, методу та технічних засобів). Об'єкт дослідження - механізований спосіб видобутку нафти за допомогою установок ЕВН, при експлуатації яких виникають дефекти, що викликають як зміну технічного стану установки ЕВН, так і збільшення витрат споживаної електроенергії, що призводить до зниження ефективності процесу видобутку нафти та виникнення відмов. Предметом дослідження є встановлення закономірностей зміни крутного моменту на валу заглибного електродвигуна (ЗЕД) установки ЕВН, обумовленого як зносом робочих органів ВН, так і впливом свердловинних факторів та розробка на їх основі діагностичного забезпечення установки ЕВН - моделі, алгоритму, методу та технічних засобів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elar.nung.edu.ua/handle/123456789/8422
Располагается в коллекциях:Дисертації

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
d196.pdf8 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
Показать полное описание ресурса Просмотр статистики  Google Scholar


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.