Skip navigation
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.nung.edu.ua/handle/123456789/8422
Назва: Розробка методу діагностування заглибних електроустановок для видобутку нафти
Автори: Зікратий, С. В.
Ключові слова: крутний момент
технічний стан
технічна діагностика
дефекти
діагностична ознака
відцентровий насос
крутящий момент
техническое состояние
техническая диагностика
дефекты
диагностический признак
центробежный насос
torque
technical state
technical diagnostics
defects
diagnostics index of centrifugal pump
Дата публікації: 2002
Видавництво: ІФНТУНГ
Бібліографічний опис: Зікратий, Сергій Вікторович Розробка методу діагностування заглибних електроустановок для видобутку нафти : дис. ... канд. техн. наук : спец. 05.11.13 "Прилади і методи контролю та визначення складу речовин" : Дата захисту 12.03.02 / С. В. Зікратий. - Івано-Франківськ, 2002. - 182 с. : 131-140.
Короткий огляд (реферат): Мета роботи: підвищення надійності експлуатації та забезпечення більш повного використання ресурсу, закладеного в установку ЕВН, шляхом розробки її діагностичного забезпечення (моделі, алгоритму, методу та технічних засобів). Об'єкт дослідження - механізований спосіб видобутку нафти за допомогою установок ЕВН, при експлуатації яких виникають дефекти, що викликають як зміну технічного стану установки ЕВН, так і збільшення витрат споживаної електроенергії, що призводить до зниження ефективності процесу видобутку нафти та виникнення відмов. Предметом дослідження є встановлення закономірностей зміни крутного моменту на валу заглибного електродвигуна (ЗЕД) установки ЕВН, обумовленого як зносом робочих органів ВН, так і впливом свердловинних факторів та розробка на їх основі діагностичного забезпечення установки ЕВН - моделі, алгоритму, методу та технічних засобів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.nung.edu.ua/handle/123456789/8422
Розташовується у зібраннях:Дисертації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
d196.pdf8 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перегляд статистики  Google Scholar


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.