Skip navigation

Розвідка та розробка нафтових і газових родовищ - 2015 - №1 : [14] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Logo

Всеукраїнський щоквартальний науково-технічний журнал, правонаступник однойменного міжвідомчого науково-технічного збірника, що видавався з 1965 року та виходив окремими серіями по спеціальностях. Заснований у жовтні 2001 року (Свідоцтво про державну реєстрацію друкованого засобу масової інформації КВ № 15835-4307 ПР видане Міністерством юстиції України від 16.10.2009). Тематику журналу значно було розширено і на сьогодні він містить такі розділи:

• Актуальні питання нафтогазової галузі

• Техніка і технології

• Дослідження та методи аналізу

• Наука виробництву

• Виробничий досвід

• Сертифікація, стандартизація, якість

• Історія нафтогазової науки і техніки

Розвідка та розробка нафтових і газових родовищ : всеукр. наук.-техн. журн. - Івано-Франківськ : Факел. - 2015. - , № 1. - 117 с. - 2015.

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 14 з 14
Дата випускуНазваАвтор(и)
2015Порівняльний аналіз тестових методів підвищення точності діелькометричних вологомірівГолуб, К. Ю.; Заболотний, О. В.
2015Удосконалення конструкції та розширення області застосування гідравлічного ударного механізмуЧудик, І. І.; Оринчак, М. І.; Бейзик, О. С.; Кирчей, О. І.
2015Методика гідравлічного розрахунку кільцевих газових мереж низького тиску із зосередженим відбором газуКсенич, А. І.; Середюк, М. Д.; Височанський, І .І.
2015Інженерна оцінка міцності надземного переходу нафтопроводу, спорудженого в гірській місцевостіАндрусяк, А. В.; Величкович, А. С.
2015Дослідження енергетичних параметрів магістральних насосних агрегатів нафтоперекачувальних станційКурляк, П. О.
2015Дослідження технологічної ефективності промивання сведловини від піщаного корка на виснажених родовищах з використанням колтюбінгової установки і різних промивальних агентівКондрат, Р. М.; Дремлюх, Н. С.
2015Розширення можливостей діагностування нафтовидобувного обладнання за швидкісними характеристиками приводного електродвигунаРовінський, В. А.; Євчук, О. В.; Стрілецький, Ю. Й.
2015Дослідження умов ефективного застосування бурового яса на малих глибинахЧарковський, В. М.
2015Математичне моделювання та параметричні дослідження роботи механічного яса під час ліквідації прихоплень бурильної колониМойсишин, В. М.; Левчук, К. Г.; Шегда, Л. М.; Клімковський, А. Р.
2015Розрахунок форми поверхні гумової манжети перекривального пристрою, яка притискається до внутрішньої поверхні трубиМельниченко, Ю. Г.
2015Особливості використання комбінованих ємностей для транспортування стисненого природного газу (CNG) морськими акваторіямиДжус, А. П.
2015Вплив способу отримання заготовки та його технологічних параметрів на якісні показники породоруйнівних елементів долітШуляр, І. О.
2015Визначення напружень згину в перерізах колони насосно-компресорних труб за геометричними параметрами її просторової деформаціїГриджук, Я. С.
2015Оцінка за промисловими даними запасів газу в родовищі в умовах неоднорідної будови продуктивних відкладів, підключення та ізолювання окремих пластів у видобувних свердловинахКондрат, Р. М.; Кондрат, О. Р.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 14 з 14