Skip navigation

Науковий вісник Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу. Серія Економіка та управління в нафтовій і газовій промисловості - 2018 - № 2 : [9] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Logo

Всеукраїнський науково-технічний журнал. Видається з вересня 2010 р. Свідоцтво про державну реєстрацію КВ №17023-5793Р видане Міністерством юстиції України 9 серпня 2010 р. Журнал включено до переліку наукових фахових видань з економіки на підставі наказу МОН України від 4 липня 2014 р. №793. Тексти статей публікуються за такими напрямками:

• Управління в нафтогазовому комплексі

• Економіка нафтогазового комплексу

• Галузевий маркетинг

• Теоретичні проблеми економіки та управління

• Економіка та управління іншими видами діяльності

• Наукові повідомлення молодих вчених

Науковий вісник Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу. Серія Економіка та управління в нафтовій і газовій промисловості : всеукр. наук.-техн. журн. - Івано-Франківськ : ІФНТУНГ. - 2018. - , № 2. - 85 с. - 2018.

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 9 з 9
Дата випускуНазваАвтор(и)
2018Економічний імператив планування розвитку людського капіталу підприємстваМалиновська, Г. В.
2018Модель оптимізації інвестицій у виробничу інфраструктуру промислових підприємствДанилюк, М. О.; Кравчук, М. М.; Білан, В. М.
2018Про обмеженість використання витратного підходу для формування ціни на ринку житлаІвасів, І. І.; Данилюк, М. О.
2018Смарт-спеціалізація розвитку регіону як важливий напрям підвищення його конкурентоспроможності та інноваційної активностіЯцюк, О. С.
2018Про визначення можливостей та умов удосконалення управління фінансовими ресурсами держави УкраїнаПетренко, В. П.
2018Пенсійне забезпечення в Україні: сучасні реалії та європейський досвідЛояк, Л. М.
2018Діагностика прибутковості підприємства за нормативною бухгалтерською звітністюДмитренко, А. І.
2018Концептуальні засади розвитку готельно-ресторанної та курортно-рекреаційної інфраструктури нафтогазового комплексуКісь, С. Я.; Гуменюк, В. В.; Кісь, Г. Р.; Гречаник, Б. В.
2018Перспективи використання інструментів управлінського аналізу і прогнозування для багатопрофільних виробничих комплексівКолбушкін, Ю. П.; Перевозова, І. В.; Андріїшин, Н. М.; Курочкін, К. С.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 9 з 9