Skip navigation

Науковий вісник Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу. Серія Економіка та управління в нафтовій і газовій промисловості - 2017 - № 1 : [8] Главная страница коллекции Просмотр статистики

Logo

Всеукраїнський науково-технічний журнал. Видається з вересня 2010 р. Свідоцтво про державну реєстрацію КВ №17023-5793Р видане Міністерством юстиції України 9 серпня 2010 р. Журнал включено до переліку наукових фахових видань з економіки на підставі наказу МОН України від 4 липня 2014 р. №793. Тексти статей публікуються за такими напрямками:

• Управління в нафтогазовому комплексі

• Економіка нафтогазового комплексу

• Галузевий маркетинг

• Теоретичні проблеми економіки та управління

• Економіка та управління іншими видами діяльності

• Наукові повідомлення молодих вчених

Науковий вісник Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу. Серія Економіка та управління в нафтовій і газовій промисловості : всеукр. наук.-техн. журн. - Івано-Франківськ : ІФНТУНГ. - 2017. - , № 1. - 75 с. - 2017.

Просмотр
Подпишитесь на эту коллекцию, чтобы ежедневно получать уведомления по электронной почте о новых добавлениях RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 8 из 8
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2017Розвиток людських ресурсів у сфері зовнішньоекономічної діяльності підприємств: теорія і практикаПсюк, Р. М.
2017«Рептильний» менеджмент: критичний аналіз «Нової теорії «Х» в культурологічному аспекті командоутворенняТимошенко, Д. В.; Петренко, В. П.
2017Оптимізація факторів внутрішнього середовища газотранспортних підприємств на основі моделі McKinsey 7S з застосуванням методу нечітких множинЗапухляк, І. Б.
2017Економічні передумови застосування методів інтенсифікації при розробці родовищ із важковидобувними запасами в УкраїніПілка, М. С.
2017Оцінювання граничної межі витрат для рентабельного видобування сланцевого газуВитвицький, Я. С.; Лебега, О. В.
2017Про концептуальний підхід до партнерської взаємодії виробництва, освіти та науки у нафтогазовому комплексіДанилюк, М. О.; Крихівська, Н. О.
2017Імплементація енергетичних хартій (третього енергопакету) країн ЄС в енергетиці України: проблеми та перспективиГречаник, Б. В.
2017Інтелектуалізація діяльності нафтогазових підприємств шляхом інституційних змін в освітній сферіКісь, С. Я.; Кісь, Г. Р.
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 8 из 8